vrijdag 8 februari 2013
0 reacties

Een briljant boek om je tijd te benutten.

16:53
Een aanrader! Het volgende boek bestaat uit 52 ideeën om eens op een andere manier naar alledaagse bezigheden te kijken. Het boek is op een leuke en humoristische manier geschreven. Ik durf te beweren dat er voor iedereen een briljant idee in staat!
Het is geen boek om van A tot Z uit te lezen. Het is een boek dat in je boekenkast thuishoort en waar je eens in de zoveel tijd in bladert om een nieuw idee eruit te halen. 
De ene persoon staat meer open voor nieuwe dingen dan een ander. Het wordt in de Big Five  zelfs als 1 van de 5 persoonlijkheidsdimensies gezien; hoe open je staat voor nieuwe ervaringen en deze ook opzoekt.
Het kan best goed zijn om iets nieuws te doen. De tijd gaat dan minder snel. Veel mensen zeggen dat hoe ouder ze worden, hoe sneller de tijd lijkt te gaan. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door routineklussen. Nieuwe dingen doen houdt de tijd juist tegen. Zoals bij kinderen die iedere dag nieuwe dingen tegenkomen en iedere dag zelf op avontuur gaan. Voor hen duurt 1 dag een eeuwigheid.  


0 reacties:

Een reactie posten

 
Toggle Footer
Top